E juice

Når du vælger din e-juice er det allervigtigste, hvilken smagsoplevelse du ønsker at opnå. Vi forstår vigtigheden af dit valg, og vi fører derfor et vidtrækkende sortiment, så der er noget for enhver smag. Du finder både helt basale smagsvarianter som tobak og mentol i vores produktliste, men måske kan vi også friste dig med mere eksotiske udbud, som f.eks. vandmelon, fersken, honning eller mandel? Kort fortalt er der noget for enhver smag, så det er bare med at prøve sig frem og finde den smagsoplevelse, som man bedst kan lide. Vi er stolte af løbende at opdatere vores udvalg af billig e-juice, og med en smart refillflaske som tilkøb kan du begynde at blande forskellige varianter, så du er helt sikker på at opnå lige præcis den smags-nuance, som du er ude efter. Vores e juice leveres i beholdere, som er identiske med vores udvalg af refillflasker, så det gør refill-processen til en legende let affære, hvor spild formindskes. Vi har i alle aspekter af vores forretning fokuseret på, at du som kunde skal have størst mulige udvalg på lettest mulige måde. Fastsat af dansk lovgivning indeholder vores væsker ikke nikotin, så du bliver på ingen måde nikotinafhængig.

 

Hvad består e-juice af?

Som begyndende damper er ”e-juice” et af de første begreber, som du støder ind i. Det er trods alt det, som gør selve dampningen muligt, og det som erstatter den almindelige tobak. På mange måder er kvaliteten af denne væske af lige så stor betydning, som hvilket apparatet du vælger at bruge.

E-juice indeholder generelt 3 ting:

  • Vegetabilsk glycerin. Dette stof findes i en masse madvarer og kommer naturligt fra planter. Det smager i sig selv en smule sødt og kan overdøve visse smagsnuancer. Det er også rimeligt tyktflydende, og det skaber en tykkere damp med mere konsistens, når den udåndes.
  • Propyl Glycol.Sammenlignet med VG er dette stof tyndere og har mindre smag i sig selv. Det får hele væsken til at flyde bedre og overdøver ikke smagsstoffet, men dampen, som produceres, er ikke helt så tyk og ”rigtig.” Husk at begge væsker optager vand, så det er en god idé at drikke vand, imens man damper. Det er smagsstoffet, som gør, at man som bruger kan få den smag, man ønsker i sit produkt, hvad enten dette er cola, grøn æble eller tobakssmag.
  • Nikotin. Ud over dette indeholder visse væsker nikotin – hvis man ønsker det. Iflg. den nye lovgivning må væskerne max indehold 20mg nikotin og de skal være i 10ml flasker.

Du kan købe Nikotinvæske samt PG/VG Base mange steder – se fx. udvalget af nikotinvæske hos eSmog.

Se også en fyldestgørende video af, hvad e-juice indeholder herunder (bemærk – på engelsk)