E væske

E-væske

Der findes mange forskellige navne for den e-væske, man kommer i sit produkt, som man derefter fordamper og inhalerer. I bund og grund består alle e-væsker af det samme, nemlig stofferne PG (propylen glycol) og VG (vegetabilsk glycerin) tilsat en smag efter ønske, som f.eks. tobak, menthol eller æble. Der kan være forskel på, hvor mange dele er hver, der er kommet i, og det varierer ofte fra producent til producent. Vi har med vores egne e væsker omhyggeligt valgt et blandingsforhold, som vi synes giver den bedste smag, dampkonsistens og rygefornemmelse, og vi håber naturligvis, at du som kunde er enige med os. Bemærk også at nogle væsker indeholder ca. 10 % nikotin, men dette er ikke tilfældet her. Du får altså e-væske uden nikotin her hos os, så du undgår en lang række bivirkninger forbundet med nikotin forbrug og indtagelse, når du bruger vores blandinger. Derudover synes vi også, at der er en lang række sociale fordele ved denne måde at ryge på, bl.a. at ens tøj og hjem ikke kommer til at lugte af røg og at det er langt mere acceptabelt at e-ryge på offentlige steder, samt barer, spisesteder og lignende.

Tips til bedre dampning af e-væsker

Det siger sig selv, at smagen og kvaliteten af ens e-væske er med til at afgøre, hvor god ens dampeoplevelse bliver. Både vores e-væske og vores udstyr er af højeste kvalitet, og vi har nøje udvalgt det, som skal videre til dig som kunde. Men vidste du, at der også er noget, man selv kan gøre for at sikre, at man får en optimal oplevelse? Her kigger vi på 5 gode råd, så du sikrer dig det bedste resultat ved at dampe!

  1. Lad batteriet helt op. Du har uden tvivl hørt dette råd sagt om alle dine opladelige apparater, såsom mobiltelefoner, tablets mm. Men der er noget om snakken. Ved at lade batteriet på dit apparat helt op – og tømme strømmen helt inden ny opladning, forøger du dit batteris levetid betydeligt. Dette kan dog være svært at time, hvis man lader sit batteri op om natten til dagen efter – men har man to batterier, man skifter imellem, er der selvfølgelig intet problem.
  2. Husk at rense batteriet.I forhold til vores modeller kan man skille batteri-delen fra væske-tank delen og relativt uhindret komme i kontakt med den del, som forbinder til atomizer eller clearomizer. Hvis du regelmæssigt renser den ende, som du skruer ind i oplader eller cigaret inden brug, undgår du, at der kommer unødvendig snavs og at batteriets effekt nedsætter.
  3. Husk at skifte eller rense dit filter. Generelt er CE4 ikke beregnet til at skulle holde i mere end maks. 3 uger, før disse skal udskiftes. Ved at gøre dette sikrer du, at du altid får den bedste smag. Ved for lang tids brug kan væsken smage dårligt, brændt eller bare ikke smage af noget som helst. Og så er det tid at skifte filtret. Køb nye CE4 tanke.
  4. Brug kun e væske af god kvalitet. Hvis du køber hos os, er du som sagt garanteret rigtig god kvalitet. Men hvis du køber andre steder – eller væsker med nikotin – skal man som regel være påpasselig med at få sin væske alt for billigt. Pris og kvalitet hænger tit sammen – især på så konkurrencepræget marked, som salg af e-væske er. Så det allerbilligste mærke er ikke nødvendigvis det bedste.
  5. Lad være med at blande e-væske. Går du med tanker om at finde ud af, hvordan din e væske med chokolade smager sammen med din væske med cola? Lad være – også med de varianter, der i teorien burde fungere ok sammen. (chokolade og jordbær?) Hver variant er nøje opmålt til at give den ønskede smag, og ved at blande to eller flere, er resultatet helt sikkert værre – med spildt e-væske som resultat.