Ego t

EGO-T

Leder du efter et af markedets bedste produkter? Det finder du lige her, og dets navn er Ego-T. Vores udvalg kan hjælpe dig med nedskæring og evt. stop af dine rygevaner, uden at du behøver at sige nej til den nydelse, som er forbundet med rygning. Denne form for rygning er til mindre gene for ens omgivelser, og det anses som mindre farligt. Derudover er der ingen risiko for nikotinafhængighed, idet vores produkter ikke indeholder nikotin efter krav fra dansk lovgivning. Vi følger altid markedet, så vi kan sikre, at det, du køber hos os, altid er i bedste kvalitet og blandt seneste teknologi på markedet. Vi garanterer dig, at vores sortiment kun består af omhyggeligt udvalgte produkter, som vi er stolte af at kunne præsentere.

Billig Ego-T

Du kan købe vores EGO-T i såkaldte startsæt, som er inddelt efter, hvilke features du ønsker, at dit produkt skal have. Et billig ego-t startsæt ankommer i en designvenlig æske, som er ideel til opbevaring, når du ikke bruget dit produkt, eller når du skal på farten. Du kan også tjekke det tilbehør, som vi forhandler her i webshoppen, og du har derfor mulighed for at sammensætte dit produkt, så det passer lige præcis til dine ønsker. Der er masser at vælge imellem, og vi har bestræbt os på at gøre det så enkelt og ligetil som muligt for dig som kunde.

Hvor lang tid holder et batteri?

Vores Ego-t modeller bruger som standard et batteri, der er på 650 milli-ampere. Der er efter vores erfaringer nok til omkring 700 sug på et fuldt opladet batteri, hvilket svarer til, at der er strøm nok til at dampe det, der svarer til lidt under 60 almindelige cigaretter. Disse tal er naturligvis kun vejledende, for man ender altid med at dampe længere på en ego-T, end man ville på en almindelig cigaret. Dette skyldes selvfølgelig blandt andet, at man ikke ”ryger færdig” – men tværtimod selv beslutter sig at stoppe på et givent tidspunkt. Den anden grund til, at man oftest tager flere sug på en ego-T, er, at normale cigaretter bliver stærkere, jo tættere man kommer på filtret. Dette er ikke tilfældet med e-rygning, hvor dampmængden er konstant.

Bør jeg opgradere mit batteri?

Som udgangspunkt er det på ingen måde nødvendigt at gøre dette. Damper man meget, kan man blot sætte batteriet til opladning natten over, så det er klart til næste dag. Med det sagt er det selvfølgelig klart, at et større batteri (1100 mah) holder længere, og her svarer 1100 mah til omkring 125 cigaretter på en opladning. Det, man med fordel kan gøre, er at bruge sit ekstra batteri som reserve, så den ene er i laderen, imens den anden er i brug.