El cigaret

Vi anser vores el cigaret som et mere sundt alternativ, fordi vores produkt ikke indeholder mange af de samme giftstoffer, som en almindelig cigaret gør. Alle vores blandinger – det vil sige den væske, som fordampes og inhaleres under brugen af vores produkt – er nikotinfrie, så der er ingen chance for nikotinafhængighed, selv efter langvarig og regelmæssig brug. Du får heller ikke gule vægge eller negle, og hverken dit hjem eller dit tøj kommer ikke til at lugte grimt. Rent økonomisk kan det også betale sig, fordi en flaske med væske er langt billigere og holder længere end ved et tilsvarende forbrug med almindelige cigaretter. Det er også mere socialt acceptabelt, fordi det er langt mindre forstyrrende for ens omgivelser at ”dampe” på el cigaretter, især fordi det som sagt ikke lugter at røg. Dampen bliver heller ikke i luften, men forsvinder efter 2-3 sekunder efter udhalering. Hvis du er nysgerrig om dette sundere alternativ, kan du tjekke vores shop for produkter, der hjælper dig med at komme i gang på en sikker og let tilgængelig måde. Vi garanterer kvalitetsprodukter til fair priser.

Den sociale effekt af el cigaretter

Det er ikke nogen hemmelighed, at tobaksrøg ikke ligefrem lugter godt. Hvad enten det er, imens man venter på bussen, udenfor caféen eller bare på gaden i forbifarten, har vi nok alle sammen prøvet at få en gang tobaksluft ind i næseborene. Det er især noget, man bemærker i dag, hvor rygning indendørs stort set er forbudt og luften er rimelig frisk de fleste steder – altså lige indtil man løber ind i en tændt cigaret.

Det er bl.a. en af grundene til, at mange rygere vælger at skifte til el cigaretter. Der forholder det sig nemlig sådan, at den damp, man udånder ikke har denne dårlige lugt – og den er sandsynligvis heller ikke så skadelig for omgivelserne, især ikke hvis den – som det er tilfældet hos os – ikke indeholde nikotin.

På udkig efter en billig ecigaret? Tjek PlusDamp.dk.

Se bare her, hvilke andre sociale fordele dampning har over rygning:

  • Det er bedre for omgivelserne. Ryger man meget, er man tit omringet af tobakslugt omkring sig, og det er ofte til gene for andre, også selvom de er for høflige til at sige noget til én. Man undgår altså den dårlige luft, som nævnt ovenfor – både for ens egen skyld, men også for ens omgangskreds.
  • Tøj og rum kommer ikke til at lugte.Ikke nok med at rygning lugter dårligt, imens men gør det, så bliver denne lugt ofte hængende i vægge, tøj og møbler, selv efter relativt kort tid. Men med el cigaretter bliver dampen ikke hængende.
  • Hvide ting forbliver hvide.Hvad enten vi snakker loft, fingre eller tænder, opstår der ikke misfarvning gennem dampning. Det betyder, at man kan være stolt af at vise sine tænder ved et smil – også selvom man er e-ryger.