Elektrisk cigaret

Hvis du køber elektriske cigaretter gennem vores webshop, kan vi hjælpe dig med at skære ned på almindelig rygning eller måske stoppe helt, hvis det er det, som du ønsker. Ud over afhængighed af nikotin (som der ikke er fare for ved brug af vores produkt) – er en del af rygningen også vanen i at tænde for en smøg i givne situationer. Dette kan afhjælpes ved brug af en elektrisk cigaret, som er formet som en cigaret og fungerer stort set på samme måde, blot elektronisk i stedet for ved hjælp af antændelse med ild. Det er med andre ord gjort lettere at erstatte vanen med at tænde op for en cigaret og i stedet benytte vores produkter. Men ud over vane er der en lang række fordele i forhold til almene cigaretter – vores produkt er bl.a. sundere end almindelig rygning, og det generer dine omgivelser i langt mindre grad, fordi ”røgen” i virkeligheden er damp med smag, som dufter meget bedre. Der er heller ikke nikotin i den blanding, som vi forhandler, så det stof bliver du ikke afhængig af.

Er elektriske cigaretter sundere end normale cigaretter?

En almindelig cigaret indeholder flere tusinde giftstoffer, imens en elektrisk cigaret (eller rettere: væsken som man påfylder denne) kun indeholder 3 elementer, nemlig PG, VG og et smagsstof, som gør det muligt at sælge væske med de mange forskellige smagsvarianter, som du ser her på shoppen og rundt omkring på nettet.

Derudover skal man huske på, at der ikke foregår forbrænding i en elektrisk cigaret på noget tidspunkt. Det kan godt være, at det, man in- og udhalerer ligner tobaksrøg, men det er rent faktisk damp, som er blevet varmet op gennem apparatets glødeelement. På den måde undgår man de negative bivirkninger, som opstår ved at indånde røg.

Med det sagt skal vi dog sige, at der på nuværende tidspunkt ikke findes definitive beviser på langvarig effekt af dampning, simpelthen fordi produkterne og deres brug stadig er så nye, som de er. Den mulige sundhedsrisiko er meget oppe i medierne for tiden, men de lægger alle sammen vægt på, hvorvidt der er sundhedsrisici generelt – og ikke om det er sundere end almindelig rygning, hvilket det formodentlig er i høj grad.