Kontakt os

Kontakt os

Papajoe.dk er en professionel webshop, der sælger elektroniske cigaretter med dertilhørende væsker til fordelagtige priser. Vi sælger også tilbehør, såsom opladere, ekstra batterier, filtre og påfyldningskits, så du kan få mest muligt ud af din dampning. Vores e-væsker indeholder ikke nikotin, hvilket er i overensstemmelse med dansk lovgivning, som forbyder dette.

Det er vores målsætning altid at kunne tilbyde kunden billige priser, hurtig levering og god kundeservice. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at skrive til os på info(a)papajoe.dk. Vi vil herefter vende tilbage til dig så hurtigt som muligt med svar på din forespørgsel. Hvis det haster, eller du ønsker direkte kontakt, kan du ringe til os på telefonnummeret nedenfor.

Vi vil gerne gøre det let og overskueligt for dig. Så hvis du har overvejet at holde og med at ryge og skifte til et sundere alternativ, er du kommet til rette sted. Det bedste sted at starte er ved at vælge ét af vores populære startsæt, der indeholder det, du skal bruge for at komme godt i gang. Med et startsæt får du nemlig selve apparatet i en smart og stilren æske, et batteri, en oplader og enten mundstykke eller CE-4 filter, afhængig af dit valg af sæt.

Du skal også huske at købe væske til dit apparat! Vi fører et stort udvalg af forskellige smage, så prøv dig frem og find din favorit. Det kan være fristende at vælge nikotinsmag, men én af de helt store fordele ved dampning er netop, at man kan få mange forskellige smagsoplevelser – på samme måde som der findes smag på f.eks. vandpipe.

Vi ønsker altid at give dig som kunde billige priser, hurtig levering og god kundeservice. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at skrive til os på info(a)papajoe.dk. Vi vil herefter vende tilbage til dig så hurtigt som muligt med svar på din forespørgsel. Hvis det haster, eller du ønsker direkte kontakt, kan du ringe til os på telefonnummeret nedenfor.

KONTAKTOPLYSNINGER

e-mail: support (at) pandacig.dk