Rygevæske

Rygevæske

Her kan du finde lige præcis den smag af rygevæske, som du ønsker i dit produkt. Der er ikke nikotin i, (jævnfør dansk lovgivning på området) så du bliver ikke nikotinafhængig. Det er vores mission at kunne tilbyde noget for enhver e-rygers smag, så derfor har vi et bredt sortiment af rygevæsker, der rangerer lige fra traditionelle smage som tobak og menthol til de mere utraditionelle såsom kokos, chokolade eller ananas. Det er helt sikkert, at du finder det, som du dig den bedste smagsoplevelse! Væsken i sig selv består af en blanding af vegetabilsk glycerin (forkortet VG) og propylen glycol (forkortet PG) og så det pågældende smagsstof. VG og PG hjælper med at give dampen form og give en smule modstand, når man suger, så det føles mere som at ryge en normal cigaret. Begge stoffer bliver brugt i en lang række andre madvarer og anses ikke som skadelige. Vi har fundet frem til den blanding af de tre væsker, som vi synes giver den optimale rygeoplevelse, og det håber vi selvfølgelig, at du som kunde er enige med os i, når du har prøvet vores rygevæske uden nikotin.

Liqua æble evæske fra Billigejuice.dk

Hvordan opbevarer man bedst sine rygevæsker?

Hvis du bare har købt en enkelt flaske med rygevæske, og er du hyppig damper, er der stort set ingen fare for, at din væske tager skade, før du har brugt det. Men vælger man at købe flere flasker af gangen – eller køber store flasker, er det en god idé at have tænkt over, hvordan du ønsker at opbevare dette. Her følger nogle generelle råd, som du bør være opmærksom på, hvis du regner med at have rygevæske stående i længere tid.

  • Husk holdbarheden. Rygevæske kan holde sig i omkring 2 år, hvilket er nok til de fleste. Men det gør også, at man kan købe en stor mængde væske hjem og så ikke tænke nærmere over det. Så vær derfor opmærksom på, at der er en udløbsdato på produkterne, og at disse kan være forskellige fra flaske til flaske. Noget væske kan være fint nok at dampe efter udløbsdatoen, men sandsynligvis er kvaliteten faldet.
  • Opbevares mørkt og køligt. Rygevæske har ikke så godt af lys, så hold den væske, du ikke bruger, på et mørkt sted. Det er også en god idé at opbevare væsken et sted, der er lidt under stuetemperatur – der er nogle, der har gode erfaringer med at placere flaskerne i køleskabet, imens andre siger, at det ikke hjælper eller forværrede deres produkt.
  • Væk fra børns rækkevidde.Vores væsker indeholder ikke nikotin, men har du købt med nikotin et andet sted, er det især vigtigt at holde det udenfor børns rækkevidde. Nikotin er meget giftigt, og selv små mængder på huden kan føre til helbredsnedsættende virkninger. Og hvorom alt er, er det ikke godt, at dit barn f.eks. får fingre i flasken og drikker indholdet, nikotin eller ej.